Om os

Vigtig information:

Vi holder ferie i uge 29 (13. – 21. juli) Så der vil ikke blive sendt bestillinger ud før 22. juli.

God sommer alle sammen!

Velkommen til Brugtediamantsmykker.dk!

Bag brugtediamantsmykker.dk står detailvirksomheden Profil Smykker ApS og grossistvirksomheden Art of Jan Jørgensen ApS. Vi er to virksomheder som har mange års erfaring med produktion, køb og salg af nye smykker og detailsalg af brugte smykker. Vi er en af Danmarks største producenter af dansk-producerede diamantsmykker og fører adskillige bytteserier med diamantsmykker. Læs mere om virksomheden Profil Smykker her og Art of Jan Jørgensen her.

Ikke hælervarer!

Vi opkøber diamantsmykker fra danske guldsmedebutikkers lager og vi køber guld- og diamantsmykker af private. Disse smykkers herkomst, stand og ægthed bliver nøje tjekket og smykkerne bliver let renoveret, hvis det er påkrævet. Efter “blåstempling” bliver de sat til salg på denne webshop og i vores fysiske butik i Aabybro Centret.

Hermed får du så muligheden for at erhverve dig et kvalitetssmykke til en særdeles god pris. Vi garanterer for smykkernes ægthed og der medfølger certifikater på diamanterne. Vi garanterer også at smykkerne, enten kommer fra en anden butiks lager, eller er opkøbt fra privatpersoner, som har legitimeret sig og underskrevet erklæring om, at de har solgt smykker, som er deres ejendom. Vi fører protokol over vores opkøb fra private, men af diskretionshensyn offentliggøres disse ikke.

Derudover er du med til at hylde princippet om genbrug. Der går mange kræfter og ressourcer til for at udvinde guld og diamanter og dermed til at fremstille nye diamantsmykker. I stedet for at omsmelte guldet, sælges smykkerne til måske dig, og du er dermed med til at give smykkerne nyt liv og lade dem tjene et formål som smykke.

Så bare rolig – vi sælger IKKE hælervarer. Vi har gjort en god handel og nu kan DU gøre en god handel!

Kom og besøg os i vores fysiske butik i Aabybro Centret 10, 9440 Aabybro.

Butikkens åbningstider:

Mandag – onsdag: kl. 10 – 17.30

Torsdag og fredag: kl. 10 – 18

Lørdag: kl. 10 – 13

Skriv til os