Kvalitetskontrol

kvalitetskontrol og blåstempling

Hos brugtediamantsmykker.dk er alle smykker nøje efterset af dygtige guldsmede.

Det sikrer dig, at smykkerne er af ægte guld eller sølv og med ægte diamanter. Samtidig renoverer vi også smykkerne, HVIS det er påkrævet. Alle smykkerne er dermed i ny stand.

Det er jo netop dét, som ægte smykker kan. De kan blive som nye igen og glæde bæreren i mange år.

Bag brugtediamantsmykker.dk står detailvirksomheden Profil Smykker ApS og grossistvirksomheden Art of Jan Jørgensen ApS. Vi er to virksomheder som har mange års erfaring med køb og salg af nye smykker og detailsalg af brugte smykker. Vi er en af Danmarks største producenter af dansk-producerede diamantsmykker og fører adskillige bytteserier af diamantsmykker. Læs mere om virksomheden Profil Smykker her og Art of Jan Jørgensen her.

Derfor opkøber vi diamantsmykker fra danske guldsmedebutikkers lager og vi opkøber diamantsmykker af private. Disse smykkers herkomst, stand og ægthed bliver nøje tjekket og smykkerne bliver renoveret, hvis det er påkrævet. Efter “blåstempling” bliver de sat til salg på denne webshop og i vores fysiske butik i Aabybro Centret.

Hermed får du så muligheden for at erhverve dig et kvalitetssmykke til en særdeles god pris. Vi garanterer for smykkernes ægthed og der medfølger certifikater på diamanterne. Vi garanterer også at smykkerne, enten kommer fra en anden butiks lager, eller er opkøbt fra privatpersoner, som har legitimeret sig og underskrevet erklæring om, at de har solgt smykker, som er deres ejendom. Vi fører protokol over vores opkøb fra private, men af diskretionshensyn offentliggøres disse ikke.

Derudover er du med til at hylde princippet om genbrug. Der går mange kræfter og ressourcer til for at udvinde guld og diamanter og dermed til at fremstille nye diamantsmykker. I stedet for at omsmelte guldet, sælges smykkerne til måske dig, og du er dermed med til at give smykkerne nyt liv og lade dem tjene et formål som smykke.