Handelsbetingelser

Vigtig information!

Vi holder ferie i uge 29 og 30 (13. – 26. juli) så der vil ikke blive sendt bestillinger ud før mandag den 27. juli!

God sommer allesammen!

Sådan handler du hos os:

Kort om vores handelsbetingelser:

For at foretage et køb online skal du igennem 5 enkle trin:

1. Find det du ønsker, tilpas og læg det i indkøbskurven, gå herefter til betaling.
2. Indtast dine adresseoplysninger.
3. Vælg betalingsmåde.
4. Godkend leveringsbetingelser og tryk på bekræft. (Ved VIABILL-betaling er du færdig her).
5. Har du valgt kreditkortbetaling, vælg dit kreditkort, tast numre og tryk på gennemfør.

Obs! Nu har du også mulighed for at dele betalingen op og betale med VIABILL. Følg instruktionerne på skærmen.

Vi betaler fragten til dig og evt. retur. Vi sender den førstkommende hverdag efter bestilling.

Leveringstiden er ca. 1-2 dage. Vi sender som pakke uden omdeling med GLS eller PostNord. Vi sender uden omdeling, fordi det sikrer både dig og os mod forsvundne pakker og snyd, da du skal kvittere for modtagelsen af pakken i pakkeshoppen/postbutikken. Du modtager sms og e-mail med besked om leveringssted og afhentningstidspunkt.

Hvis du skal bruge varen som gave, giver det dig en diskretionsmulighed, at afhente pakken selv.

Fortryder du eller ønsker du at returnere af anden grund:

Send varen retur eller giv os besked inden 14 dage. Du får købet refunderet og returkuverten er betalt. Husk, at vedlægge retursedlen og alle diamantcertifikater.

Obs!

Returretten på julegaver er forlænget til 14. januar, uanset købstidspunkt. Ønsker du varen pakket ind til gave, så skriv en besked til os.

Og den lange version:

Priser og sprog:

Alle priser på Brugtediamantsmykker.dk er inkl. moms og i danske kroner. Priserne er dagspriser.

Når du handler med Brugtediamantsmykker.dk indgås aftaler på dansk.

Betalingsmuligheder og sikkerhed:

Du kan betale dine varer med:

– VISA/DANKORT

– MASTERCARD

– VISACARD

– VISA ELECTRON

– MAESTRO

– JCB.

– VIABILL

– Bank til bank-overførsel. Vær opmærksom på, at du her ikke er beskyttet af indsigelsesordningen.

Der tages ikke gebyr af nogen art ved brug af ovennævnte og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Er det sikkert at handle med kort?

Brugtediamantsmykker.dk garanterer for din sikkerhed, så du trygt kan handle på webshoppen. Alle dine oplysninger bliver krypterede med SSH-protokol og udleveres aldrig til tredjepart. Det betyder, at hverken Brugtediamantsmykker.dk eller uvedkommende kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med NETS. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Brugtediamantsmykker. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betaling bank til bank?

Vælger du at betale ved bankoverførsel, sender vi først varen når betalingen er registreret i vores system. Ved denne type betaling skal du skrive dit ordrenummer på overførslen. Nummeret finder du på ordrebekræftelsen, som du vil modtage i din indbakke få minutter efter bestilling af varen.

Betaling med VIABILL:

Ønsker du at dele betalingen af dit køb op i mindre bidder, kan du betale med VIABILL. Læs mere om VIABILL her

Forsendelse:

Hvad koster det at sende min pakke? Vi sender altid fragtfrit i Danmark. Vi sender gerne til andre lande (inkl. Grønland og Færøerne) for købers regning. Vi sender varerne med PostNord som sporbar pakke, uden omdeling. Dvs. du skal afhente pakken i pakkeboks/postbutik og kvittere for modtagelsen af pakken.

Fortrydelsesret:

Brugtediamantsmykker.dk følger Lov nr. 1457: Forbrugeraftaleloven af 17. december 2013 – ændret den 13. juni 2014.

Når du handler hos Brugtediamantsmykker.dk har du 14 dages fortrydelsesret, uden at du skal give en begrundelse hertil.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.

For at bruge din fortrydelsesret skal du meddele os din beslutning om at fortryde købsaftalen i en utvetydig erklæring på f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail, til en af følgende adresser:

Brugtediamantsmykker.dk

v/Profil Smykker ApS

Aabybro Centret 10

9440 Aabybro

info@brugtediamantsmykker.dk

 Vi mener, at det skal være både nemmere, smartere og helt uden risiko for dig at handle med os. Derfor betaler vi både for fragten frem til dig, ligesom vi betaler for evt. returfragt. Vi har også på forhånd tegnet en forsikring, sådan af vi har forsikret forsendelsen frem til dig. Og skulle du returnere varen har vi også forsikret din returforsendelse. Nemmere, sikrere og billigere kan det ikke være for dig at handle med os.

Ved returnering udfyldes den vedlagte returblanket og lægges i returforsendelsen.

Du kan også vælge at benytte lovens standardfortrydelsesformular:

– Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer: (skriv hvilke/n vare/r det drejer sig om)

– Bestilt den: (dato)

– Ordre- eller fakturanummer

– Dit navn

– Din adresse + evt. telefonnummer

– Din e-mailadresse

– Kontonummer, hvis pengene skal overføres til en anden konto, end den varen er betalt fra ved købet.

– Din underskrift (hvis du faxer eller sender brev til os)

– Dato

– Anmod om en bekræftelse fra os, om at vi har modtaget din fortrydelsesformular.

For din egen skyld bør du følge ovenstående fremgangsmåde og skrive fortrydelsesformularen på et varigt medie og ikke bare ringe til os, da du her har større mulighed for at bevise, at du har udnyttet fortrydelsesretten. Ved returnering beder vi om, at du udfylder og vedlægger fortrydelsesformularen. Når vi har modtaget besked om, at du har fortrudt dit køb, vil vi hurtigst muligt bekræfte modtagelsen.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har modtaget varen eller 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur eller din meddelelse om din beslutning om at fortryde købsaftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du benytter en anden forsendelsesform, end den vi tilbyder, skal varen sendes til:

Brugtediamantsmykker.dk

v/Profil Smykker ApS

Aabybro Centret 10

9440 Aabybro

Bemærk; at det er i dette tilfælde dit ansvar at sikre en forsendelse fra dig til os. Pak derfor varen forsvarligt ind, gerne i original emballage. Du kan sende din pakke som værdipost, hvor du får en kvittering på din afsendelse af brevet eller pakken, med angivelse af det beløb den er forsikret for.

Vi modtager ikke varer, der sendes retur pr. efterkrav.

Reklamationsret:

Når du handler på guldgaven.dk har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd.

Husk i alle tilfælde at gemme din faktura OG et evt. garantibevis, da det er dit købsbevis.

Der skal reklameres inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Reklamerer du inden for 2 måneder fra du har modtaget varen, er reklamationen altid berettiget.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over en vare, skal den indsendes til os på vores adresse:

Brugtediamantsmykker.dk

Aabybrocentret 10

9440 Aabybro

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen ved varen, samt vedlægge en fakturakopi.

Bemærk; at det er dit ansvar at sikre en forsendelse fra dig til os. Pak derfor varen forsvarligt ind. Du kan sende din pakke som værdipost, hvor du får en kvittering på din afsendelse af brevet eller pakken, med angivelse af det beløb den er forsikret for.

Bemærk; vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik:

På denne side anvendes der logstatistik og cookies. Dette er for at sikre den bedste oplevelse for dig ved brug af websitet.  Ved køb af en vare indsamles personoplysninger (navn, adresse, e-mail) dog kun med henblik på levering af varen og er kun tilgængelige for bogholderiet samt vores dataansvarlige. Den dataansvarlige på www.brugtediamantsmykker.dk er Profil Smykker ApS.

Disse oplysninger opbevares i 5 år fra dato og videregives aldrig til tredjepart.

Oplysningerne transmitteres og opbevares ikke krypterede, modsat kortoplysninger.

Som registreret hos Profil Smykker ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@brugtediamantsmykker.dk

Købelovens regler:

Hvor andet ikke er specificeret i ovennævnte tekst følger vi den relevante lovgivning på området.

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@brugtediamantsmykker.dk.  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan klage til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne er opfyldt.

Handelsbetingelser er senest opdateret den 24/10/17